Græskarsuppe

Efterårsferie 🍁🍁🍁er græskar tid🍁🍁🍁 græskarsuppe😋
Jeg har brugt hokkaido, men du kan bruge andre slags:
En hokkaido græskar, 2 persillerod, 2 gulerødder, 3 løg, 1 porre, 2 fed hvidløg, 2 søde kartofler, evt en stump ingefær/ chili eller “Sambal oelek” – alt skåret i tern – koges i grøntsags bouillon (kun lige så grøntsagerne er dækket) til de er møre ca. 45 min. Karry tilsættes. Stavblendes herefter med 1 dåse kokosmælk og smages til med salt og evt. peber.
Tilbehør:
Steg tynde skiver af svampe ( vi brugte Porto bello men andre er okay) i olie på en pande, steg længe og tilsæt tamari og kog ind!
Varm en pande uden olie og varm græskarkernerne til de popper, tilsæt tamari og kog ind!
Server suppen med topping af svampe, græskarkerner og persille på😋