Fødselsdagskage med hindbær musse

Bund:

  • 3 æg
  • 200g sukker
  • 200g mandler

Æg og sukker piskes længe, mandlerne hakkes groft og tilsættes, kommes i en form(se billede)og  bages ved 200 grader i ca 30 minutter – kagen skal være gylden.

 

 

 

 

 

 

 

Pynt:

  • 1 Alpro piskbar
  • 3 dråber citronsaft
  • 1 stor tsk Maizena
  • 300-400g hindbær (friske eller frosne(fra egen have))
  • Friske bær til pynt

Pisk Alpro piskbar med citronsaft og Maizena – pisk længe den skal være helt stiv. Mos hindbærrene. Tag 1/3 del piskeskum fra og vend forsigtigt i de mosede hindbær, tilsæt resten af piskeskummet. Anret på den helt kolde bund og pynt med friske hindbær eller blåbær.

Denne kage er et hit hos os – det er endnu ikke lykkedes mig at få et billede af en hel kage – den smager bare så godt!